Buna ziua,
Tatal meu a decedat de curand, eu fiind unicul fiu mostenitor. Tatal meu a avut un apartament detinut impreuna cu mama mea, ambii fiind trecuti pe contractul de vanzare-cumparare. Parintii mei au divortat inainte de moartea tatalui si nu s-a facut partaj. Mamei ii revine 50% din apartament (fiind trecuta pe contractul de vanzare-cumparare) iar mie 50% ca fiu mostenitor. Pentru dezbaterea succesiunii, i-am facut procura mamei sa se ocupe de semnarea actelor, eu nu avand positibilitatea sa fiu in tara la pronuntarea succesiunii. Am facut greseala de a trece in procura faptul ca am primit sulta din partea mamei si astfel ea poate sa isi treaca apartamentul doar pe numele ei. Exista vreo posibilitate legala de a restitui sulta mamei?
Astept un raspuns rapid.
Va multumesc frumos!
In procura speciala pe care i-am lasat-o mamei, eu am declarat: 'Recunosc prin prezenta ca, azi data autentificarii prezentului inscris, am incasat de la mandatara mea suma de xxxxx lei, reprezentand sulta pentru partajarea apartamentului'. Deci, practic, eu am incasat sulta.