avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot restitui sulta primita in urma unei procuri?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot restitui sulta primita in urma unei procuri?

Buna ziua,
Tatal meu a decedat de curand, eu fiind unicul fiu mostenitor. Tatal meu a avut un apartament detinut impreuna cu mama mea, ambii fiind trecuti pe contractul de vanzare-cumparare. Parintii mei au divortat inainte de moartea tatalui si nu s-a facut partaj. Mamei ii revine 50% din apartament (fiind trecuta pe contractul de vanzare-cumparare) iar mie 50% ca fiu mostenitor. Pentru dezbaterea succesiunii, i-am facut procura mamei sa se ocupe de semnarea actelor, eu nu avand positibilitatea sa fiu in tara la pronuntarea succesiunii. Am facut greseala de a trece in procura faptul ca am primit sulta din partea mamei si astfel ea poate sa isi treaca apartamentul doar pe numele ei. Exista vreo posibilitate legala de a restitui sulta mamei?
Astept un raspuns rapid.
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: puilnk , utilizator 14:36, 30 Mai 2016
Ce sa restituiti, sulta pe care nu ati primit-o ?
In procura speciala pe care i-am lasat-o mamei, eu am declarat: 'Recunosc prin prezenta ca, azi data autentificarii prezentului inscris, am incasat de la mandatara mea suma de xxxxx lei, reprezentand sulta pentru partajarea apartamentului'. Deci, practic, eu am incasat sulta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot fi ambii membri al familiei ( sot si sotie ) proprietari al unei locuinte maxxboy maxxboy Buna ziua, ma adresez comunitatii avocatnet.ro in speranta ca voi gasii o alternativa pentru parintii mei sa nu coste 1000-2000 de euro trecerea ambilor ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament - partaj - sulta neachitata - coproprietar decedat corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Va rugam sa ne ajutati in rezolvarea urmatoarei spete: sotii T.S. si T.F. cumpara in timpul regimului comunist un apartament. Ei au impreuna doi ... (vezi toată discuția)
Daca tatal meu este divortat de mama, in urma divortului mama ... andreialo andreialo Daca tatal meu este divortat de mama, in urma divortului mama ii da procura sa poata vinde apartamentul, tatal isi cumpara o casa nu stiu sigur daca pe actele ... (vezi toată discuția)