avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ! - repunere in circulatie auto radiat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ! - repunere in circulatie auto radiat

Ma numesc Pantescu Elena,Iasi,Va rog respectuos sa imi spuneti daca scot din circulatie un autoturism propietate personala in stare de functiune,mai pot dupa o perioada pot sa il repun in circulatie,daca exista o anumita perioada si ce acte ar trebui,daca trebuie din nou inmatriculata,tot ce imi puteti spune despre acest lucru,repunerea in circulatie
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: pantescu123 , utilizator 17:41, 30 Mai 2016
Dna. Elana din cate stiam eu se poate, se scot nr rosii te duci la rar la taxe depinde ce masina ai, dar eu va las un link ptr Bucuresti si cel mai bine va indruma ei ( sigur exista si in Iasi asa ceva)

[ link extern ]

O zi buna.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot recupera taxa de poluare? pantescu123 pantescu123 Buna ziua! Am avut un autoturism inmatriculat in anul 2011,adus din Germania,Spun ..am avut,,pentru ca acum l-am dat la remat ,asta doar pentru ca sa il scot ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere raduelena raduelena \" conducerea pe soselele Romaniei a unui autoturism cu numar fals de inmatriculare sau inregistrare\" aceasta este infractiunea de care este invinuit. El a ... (vezi toată discuția)
Cum pot achizitiona o masina inainte sa fie scoasa de la dealer Diana Petre Diana Petre Buna ziua, Masina este noua si nu a fost inca scoasa de la dealer. Proprietarul care a cumparat-o vrea sa o vanda inainte sa o scoata. Care este procedura ... (vezi toată discuția)