Buna ziua,
Parintii mei vor sa vanda un Ha de teren extravilan. Pe titlul de proprietate sunt 2.60 ha. Au vorbit cu cineva din comuna care se ocupa ( am inteles ca este PFA autorizat de OCPI), s-au inteles la un onorariu de 700 ron cu tot cu taxe. Acesta a taraganat lucrurile, nu si-a dat interesul, a durat 4 luni pana in sfarsit, au iesit actele ( cartea funciara si lotizarea). Fara acte, fara factura, totul verbal, i-au dat banii. Acum nu vrea sa le dea actele , mai cere 200 ron. Am fost la OCPI , insa acestia nu mi-au dat nici o informatie , zic ca sa vorbim cu cine am facut actele.
Ce cale exista sa obtin cartea funciara si lotizarea, sau un duplicat?
Este posibil ca proprietarul ( tata ) , cu actul de proprietate si buletinul in mana sa nu aiba dreptul la o informatie de la OCPI?
Urma sa mearga la notariat, sa faca contractul cu cumparatorul, poate notarul sa ceara duplicat dupa actele care noi nu le avem, dar ele exista la OCPI?
Litigiu cu primaria
geno_193
Am dobandit in cursul anului 2008 printr-o hotarare judecatoreasca , de la bunici o suprafata de teren , in extravilanul orasului mai precis intr-o parcela cu ... (vezi toată discuția)