avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Carte funciara teren extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Carte funciara teren extravilan

Buna ziua,
Parintii mei vor sa vanda un Ha de teren extravilan. Pe titlul de proprietate sunt 2.60 ha. Au vorbit cu cineva din comuna care se ocupa ( am inteles ca este PFA autorizat de OCPI), s-au inteles la un onorariu de 700 ron cu tot cu taxe. Acesta a taraganat lucrurile, nu si-a dat interesul, a durat 4 luni pana in sfarsit, au iesit actele ( cartea funciara si lotizarea). Fara acte, fara factura, totul verbal, i-au dat banii. Acum nu vrea sa le dea actele , mai cere 200 ron. Am fost la OCPI , insa acestia nu mi-au dat nici o informatie , zic ca sa vorbim cu cine am facut actele.
Ce cale exista sa obtin cartea funciara si lotizarea, sau un duplicat?
Este posibil ca proprietarul ( tata ) , cu actul de proprietate si buletinul in mana sa nu aiba dreptul la o informatie de la OCPI?
Urma sa mearga la notariat, sa faca contractul cu cumparatorul, poate notarul sa ceara duplicat dupa actele care noi nu le avem, dar ele exista la OCPI?
Cel mai recent răspuns: mariananitu , utilizator 09:24, 1 Iunie 2016
Va rog, poate cineva sa ma ajute?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate teren, disparut pascu tavi pascu tavi Tatal meu a fost re[mproprietarit cu 2,34 ha, cu titlu de proprietate. Terenul l-a dat in arenda la o societate agricola, dar cred ca a comis si gresala de a ... (vezi toată discuția)
Succesiune si masuratori van_allen78 van_allen78 buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urm situatie: bunicul meu, care e in viata, a facut succesiunea dupa tatal lui, cu sora .S au intabulat terenurile ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu primaria geno_193 geno_193 Am dobandit in cursul anului 2008 printr-o hotarare judecatoreasca , de la bunici o suprafata de teren , in extravilanul orasului mai precis intr-o parcela cu ... (vezi toată discuția)