avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare fisa post

Buna ziua,

Avand in vedere ca se schimba destul de des, in cazul reprezentantilor de vanzari, judetele in care activeaza, exista si o alta modalitatea de a nu schimba de fiecare data fisa postului cu noile zone?
In fisa postului este obligatoriu sa se specifice judetele in care activeaza sau este destul sa incheie un act aditional la cim?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:54, 31 Mai 2016
este sufficient act additional la cim, iar in fisa sa nu aveti denumite judetele, ci numai atributiile generale ale persoanei, care vor fi aceleasi indifferent de judet.
De ce trebuie sa schimbati fisa postului pentru asa ceva ?

Se poate insera o clauza de mobilitate in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, din cate stiu si am mai citit, fisa de post a unui ... nicoleta.florescu nicoleta.florescu Buna ziua, Din cate stiu si am mai citit, fisa de post a unui salariat poate fi modificata prin incheierea unui act aditional. 1. Dar am o nelamurire: daca ... (vezi toată discuția)
Schimbare cor fara o noua fisa a postului eui1 eui1 Poate sa sanctioneze angajatorul un angajat pentru neindeplinirea unor sarcni ce tin de vechea pozitie in firma? Mentionez ca, exista un act aditional de ... (vezi toată discuția)
Reorganizare societate krisonuta krisonuta Buna ziua, In caz de reorganizare societate, implicit modificarea tuturor fiselor de post, trebuie emise decizii de numire pentru toti angajatii, sau e ... (vezi toată discuția)