avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Donatie firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Donatie firma

Buna seara. As dori sa stiu daca mama mea imi poate dona firma la care este administrator unic? Daca da in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: adrianazaman , utilizator 21:06, 31 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea unui apartament de la părinte la minor. Alex_16 Alex_16 Bună ziua. As dori si eu un raspuns pentru aceasta intrebare. Am 16 ani si as dori ca apartamentul în care stau sa fie trecut pe numele meu. În momentul de ... (vezi toată discuția)
Act donatie ContSters141373 ContSters141373 as dori sa stiu daca mama poate dona surorii mele partea mea de teren agricol fara aprobarea mea,cu care eu nu sint de acord.mentionez ca eu si sora mea am ... (vezi toată discuția)
Buns seara! mama si tatal meu sunt decedati, eu am ramas unicul ... vasilica19 vasilica19 Buns seara! Mama si tatal meu sunt decedati, eu am ramas unicul moștenitor pe toata avearea...casa trebuie renovata si mai sunt cheltuieli destul de mari, iar ... (vezi toată discuția)