avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere copil

Intrebarea mea este:indemnizatia pentru crestere copil, se acorda doar daca in ultimele 12 luni,viitoarea mama, este angajata la acelasi angajator sau este ok daca are 2 angajatori?Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:35, 1 Iunie 2016
Cele 12 luni eligibile pentru a se beneficia de indemnizatia pentru CCC pot fi cumulate de la mai multi angajatori , nu numai de la unul singur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca vreau sa ramân însărcinată Andreea Elena 1992 Andreea Elena 1992 Buna ziua! Daca vreau sa ramân însărcinată si imi dau demisia de unde lucrez acum ...(lucrez de 4ani la ei ) cu o mica pauza de aproximativ o luna ....pt ... (vezi toată discuția)
Vechimea la locul muncii si durata concediului Maria1112111 Maria1112111 Buna ziua, V-as fi recunascatoare pentru raspunsul la doua intrebari. 1. S-a prelungit durata concediului maternal de la 2 la 3 ani? 2. Am o vechime de 12 ... (vezi toată discuția)
Dacă prietena mea nu va avea decât 9 luni lucrate până la ... Bejinariu1 Bejinariu1 Dacă prietena mea nu va avea decât 9 luni lucrate până la momentul nașterii exista vreo posibilitate să primească prenatal? Ms mult (vezi toată discuția)