avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare spatiu catre persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare spatiu catre persoana fizica

Societatea detine un spatiu pe care doreste sa il vanda unei persoane fizice cu plata in rate., timp de 2 ani prin notariat cu aceste clauze. Intrebarea mea este :Eu fac factura de rata lunara la care colectez tva si impozit profit. La ultima rata ma scad cu valoarea constructiei din contabilitate?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:54, 2 Iunie 2016
Depinde de data când va avea loc transferul de proprietate: la data semnării contractului de vânzare-cumpărare sau la data achitării integrale.
Citiți si acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente si inregistrare contabila vanzare in rate imobil de catre un cabinet stomatologic la o persoana fizica drcrisan drcrisan Buna ziua, as dori sa stiu ce documente justificative trebuie intocmite si inregistrate in contabilitate pentru un contract de vanzare a unui imobil cu plata ... (vezi toată discuția)
Activitate de comert cu marfuri din import (second hand) gabihob gabihob O firma al carei obiect de activitate il constituie comertul cu amanuntul a produselor alimentare si nealimentare doreste sa importe imbracaminte de la solduri ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu protocolul OOANA1977 OOANA1977 Pot scade pe protocol o factura care contine \\"tort\\"(prajituri),am avut o petrecere in firma, si trebuia sa justificam banii. (vezi toată discuția)