avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Dovada pt. intarziere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Dovada pt. intarziere

Buna ziua
Sper ca am postat acolo unde trebuie problema mea.
Am primit un SMS de la fostul meu sef, ca ma va da in judecata, ca firma a fost penalizata pt. predarea cu intarziere a CMR-urilor. Prima data mi-a zis ca e vorba de 300 de EU, acuma imi spune ca e vorba de 600 de EU.
Exista asa ceva ca firma e penalizata pt. predarea CMR-urilor cu intarziere? Am stat 3 saptamani in cursa, am avut 5 CMR-uri la mine, la reantoarcere am predat peste 3 zile. Neavand alt motiv sa-mi plateasca cursele facute, asa vrea sa ma intimideze.
Cum poate el dovedii ca a fost penalizat (ceea ce nu cred ca sa intamplat, sau daca sa intamplat nu cu 600 de EU)?
Cel mai recent răspuns: babar , utilizator 18:38, 14 August 2009
E simplu sa dovedeasca ca eu sunt vinovatul, ca am predat CMR-urile cu 2-3 zile dupa ce m-am reantors din cursa (asta dupa ce am stat 3 saptamani prin Europa, deci fizic nu aveam cum sa predau documentele), si spune el ca pt. aste 2-3 zile primeste 623 e euro penalizare, mentionez ca valoarea totala a CMR-urilor este de 3.117 euro (cam mult vrea seful de la mine pt. 2-3 zile intarziere la predarea CMR-urilor, deci nu la descarcare sau incarcare).
Analore a scris:

....
Din cate deduc eu, angajatorul dv. nu va platit salariu restant si zilele de concediu, si nici nu prea vrea sa le platesca, asa este ?

Mi-a platit tot ce trebuia sa-mi plateasca, diurnele de deplasare, salariul fix, in rest im-i e dator cu 300 de euro. Ma rugat intr-o situatie sa platesc pt. el, deci bani din buzunarul meu. Cand am pomenit de astia 300 de euro, atunci a inceput cu datul in judecata pt. intarzierile (presupusa intarziere, ca sunt sigur ca nu a fost penalizat. De ca sa fie penalizat pt. ale 2 zile, ca eu stateam aproape 3 saptamani cu CMR-urile la mine in masina fiindca eram plecat in cursa). Deci atunci a inceput cu amenintarile, cand ceream banii cu care e dator catre mine.
Ultima modificare: Vineri, 14 August 2009
babar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemati in judecata pentru 5 lei ionpopescuion ionpopescuion Buna ziua, Azi dimineata am primit o adresa de la judecatoria Sectorului 2 ca suntem parati de o alta firma cu care am colaborat in luna mai, pentru a le ... (vezi toată discuția)
Distrigaz si asociatia ora601 ora601 Buna ziua, Se da urmatoarea problema : ma trezesc intr-o seara cand ma intorc de la serviciu ca la parter este pus un afis de cei de la distrigaz in care ... (vezi toată discuția)
Cec vechi , factura lipsa alin1976 alin1976 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema.In cursul anului 2008 am achizitionat de la o societate marfa in valoarea de x ... (vezi toată discuția)