avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nerespectarea hotararii judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nerespectarea hotararii judecatoresti

In urma unui proces pe care l-am castigat,fosta interprindere refuza sa puna in aplicare decizia instantei de judecata.Este vorba despre o perioada de doi ani pt. care fostul angajator refuza sa-mi elibereze o adeverinta din care sa rezulte ca pt. perioada respectiva mi s-au retinut si virat c.a.s.conform decretului 3891972 ,asa cum a stabilit instanta de judecata.Ce pot face in aceasta situatie? Cui trebuie sa ma adresez/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:06, 2 Iunie 2016
Puteti sa va adresati unui executor judecatoresc , in astfel de situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea de adeverinte neconforme cu adevarul pentru pensie vasilesolomon57 vasilesolomon57 In perioada anilor 1972-1974 am urmat cursurile sc.prof. de ucenicie la locul de munc La solicitarea fostilor ucenici privind eliberarea de adeverinte din ... (vezi toată discuția)
Privilegiul imobiliar al asociaþiei de proprietari nichiforov vasile nichiforov vasile Sunt administratorul unui bloc din Braşov În anul 2012, asociaţia de proprietari a făcut demersurile necesare la oficiul de cadastru pentru înscrierea ... (vezi toată discuția)
Decizie definitiva - punere in aplicare Ristina Ristina In urma unui proces civil am castigat si la Fond si la Apel, decizia fiind definitiva. In cat timp se pune in aplicare decizia definitiva si legalizata depusa ... (vezi toată discuția)