avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru penal???
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru penal???

Buna ziua...am gasit o publicatie de vanzare in care un lichidator judiciar scoate la vanzare un ap. totul ok..dar mai in colo scrie ca este grevat si de un sechestru penal...Intrebare;daca se cumpara respectivul ap...cu ce influenteaza respectivul sechestru vanzarea...Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 10:30, 2 Iunie 2016
sechestrul penal se ridica ori prin ordonanta prin care e solutioneaza cauza penala ori printr-o actiune( in instanta e dta aceasta civila) daca cel in favoarea clui caruia a fost instituit sehestrul penal nu a depus o cerere in 30 zile de mentinere a sechestrului.
sfatul meu este sa caitati un alt apartament. Ael sechestr a fosst pus pentru a se recupera un prejudiciu.
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2016
cassy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre sechestru elenaisaicu elenaisaicu Buna ziua, V-as ruga mult sa-mi spuna cineva daca este termen de prescriptie pentru un sechestru pus in situatia in care cauza pentru care a fost pus s-a ... (vezi toată discuția)
Sechestru ancairo ancairo Bună seara, speță este următoarea. In urma cu 20 de ani a fost instituit un sechestru pe un apartament. Intre timp proprietarii apartamentului au ... (vezi toată discuția)
Notare antecontract de vanzare cumparare versus sechestru asigurator senga senga Ce valoare juridica are un antecontract de vanzare cumparare notat in cartea funciara a bunului imobil daca ulterior s-a notat un sechestru asigurator ... (vezi toată discuția)