avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Acțiuni la bancă
Discuție deschisă în Bursa de valori

Acțiuni la bancă

Bună ziua.
Am deținut 640 acțiuni la Raiffeisen Bank , acțiunile rezultând de la fosta Banca Agricolă și spoliere.
Recent am aflat-ocazional - că, numai sunt acționar din data de 31.03 2014. în urma AGEA din 12.12. 2013.
Societatea bancară este de tip închis.
M-aș mulțumi cu o pârere despre soarta micilor acționari.
Concluzie personală: Peștele mare mânăncă pe cel mic.
Cu stimă.
Cel mai recent răspuns: matray , utilizator 18:37, 2 Iunie 2016
Interesati-va la sediul firmei pentru ca e posibil sa fi fost desfasurat un proces de preluare obligatorie a actiunilor detinute de catre actionari minoritarimâ, de catre actionarul majoritar, proces impus de lege, la un pret echitabil stabilit in urma unei evaluari. Dar oricum, trebuia sa va fi platit pachetul de actiuni detinute.
Mulțumesc. Între timp am clarificat. Aveți dreptate. Totul este legal.
Numai bine vă doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni mostenite Farkas Traian Farkas Traian In urma procesului national de privatizare bunica mea a intrat in posesia unor actiuni. Aceasta a decedat si pe baza certificatelor de mostenitor ulterioare ... (vezi toată discuția)
Nerespectare statut societate comerciala inchis-deschisa veronica rad veronica rad Detin actiuni la SC CONTINENTAL HOTELS , societate fosta de stat, privatizata pin asa zisa metoda MEBO, prin preluarea pachetului de la FPS si FPP in anul ... (vezi toată discuția)
Vanzare actiuni miha_mimi miha_mimi Buna ziua! Va rog daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Mama mea detinea 1000 de actiuni la o societate cunoscuta. Societatea a decis anul trecut sa faca o ... (vezi toată discuția)