avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Acces in forum suspendat. De ce?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Acces in forum suspendat. De ce?

Buna ziua! Incerc sa scriu un raspuns la ultimul subiect deschis de mine in forum si imi apare un mesaj "Accesul tau in forum a fost suspendat".
Nu am incalcat nicio regula a comunitatii, deci nu inteleg ce a nume a dus la aceasta decizie. As dori sa primesc un raspuns din partea unui administrator si daca este o eroare mi-ar placea sa se rezolve cumva.

Cu respect,
Cristina
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 12:38, 2 Iunie 2016
Buna ziua,

Iesiti din cont si logati-va din nou. Daca nici asa nu se poate restartati terminalul de pe care scrieti.
Este posibil sa fi ''prins'' un IP banat.

PS: cum ati reusit sa postati acest mesaj?
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2016
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce se posteaza de pe contul meu loredana27 loredana27 de ce pe contul meu si cum a reusit cineva sa puna o intrebare in numele meu? va rog sa fitimai strictiin ceea ce priveste acest siteu..va multumesc. (vezi toată discuția)
Acces blocat in forum !!! Cocollino Cocollino Nu stiu de ce, dar constat ca am accesul blocat in Forum. Am gresit cu ceva sau...ce s-a intamplat?? Ce pot face sa fiu deblocata? Nu pot raspunde mesajelor ... (vezi toată discuția)
Este un mesaj spam? gmancila gmancila Dupa ce am postat un mesaj in forum, sa deschis o fereastra in care scria : \\\\\\\\" Servarul http://www.adservingfactory.com:80 necesita un nume de ... (vezi toată discuția)