avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

O societate comerciala este executata silit pentru neplata unor datorii la o alta societate, problema mea este ca si noi avem o datorie la aceasta societate si ea la noi. Am fost instiintati de infiintarea popririi asupra societatii in urma careia trebuie in termen de 5 zile sa ne platim datoria.
Intrebarea mea este: cu datoria lor pentru noi ce se intampla? se compenseaza cu datoria noastra catre ei sau fiecare isi achita suma datorata?
Cel mai recent răspuns: valerica69 , utilizator 15:02, 2 Iunie 2016
Puteti face contestatie la executarea silita in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii silite si sa cereti compensarea reciproca a datoriilor
Multumesc frumos pentru raspuns, dar aceasta contestatie pot sa o fac eu sau trebuie un avocat?
si cererea de compensare reciproca a datoriilor exista tip sau o intocmesc eu?
Nu exista cerere tip, adresati-va unui avocat daca nu va descurcati, nu este obligatoriu avocat, doar daca nu va descurcati.
multumesc, am gasit un model, cui trebuie sa depun aceasta contestatie, biroului executor sau judecatoriei?
Se depune la instanta de executare.

Alte discuții în legătură

Solutii pentru a scapa de executarea silita a creditelor Nata88 Nata88 Buna ziua, Un angajat are propripe pe o parte din salariu, ca urmare a executarii silite pentru un credit de 3100 lei nerambursat. Astazi societatea a primit ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari executata silit val3ros val3ros buna ziua Asociatia de prop. din care fac parte a primit o instiintare de executare silita ..faptele se prezinta astfel in anul 2013 vechiul administrator a ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita Laur_entiu Laur_entiu Buna seara. Am avut un card la o banca pe care nu l-am mai achitat de mult timp. Acum 2 zile am primit acasa un plic de la un BEJ prin care ma anuntau ca a ... (vezi toată discuția)