avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

O societate comerciala este executata silit pentru neplata unor datorii la o alta societate, problema mea este ca si noi avem o datorie la aceasta societate si ea la noi. Am fost instiintati de infiintarea popririi asupra societatii in urma careia trebuie in termen de 5 zile sa ne platim datoria.
Intrebarea mea este: cu datoria lor pentru noi ce se intampla? se compenseaza cu datoria noastra catre ei sau fiecare isi achita suma datorata?
Cel mai recent răspuns: valerica69 , utilizator 15:02, 2 Iunie 2016
Va multumesc mult pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii pentru a scapa de executarea silita a creditelor Nata88 Nata88 Buna ziua, Un angajat are propripe pe o parte din salariu, ca urmare a executarii silite pentru un credit de 3100 lei nerambursat. Astazi societatea a primit ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari executata silit val3ros val3ros buna ziua Asociatia de prop. din care fac parte a primit o instiintare de executare silita ..faptele se prezinta astfel in anul 2013 vechiul administrator a ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita Laur_entiu Laur_entiu Buna seara. Am avut un card la o banca pe care nu l-am mai achitat de mult timp. Acum 2 zile am primit acasa un plic de la un BEJ prin care ma anuntau ca a ... (vezi toată discuția)