avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model cerere ajutor de deces - fost angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model cerere ajutor de deces - fost angajat

Buna ziua,

Mama intentioneaza sa depuna o cerere pentru acodarea ajutorului de deces la fostul angajator al tatalui meu (decedat).
Pe internet nu gasesc nici un model de cerere care sa se potriveasca situatiei. Am gasit anexa 11 unde se specifica detalii despre dosarul de pensie si cuponul de pensie, insa tatal meu era angajat la data decesului. Am inteles care este procedura insa nu ma descurc cu aceasta cerere. Ma puteti ajuta?

Inca o intrebare: Actul de identitate al mamei si certificatul de casatorie trebuie depuse la angajator in copie si ORIGINAL?! Asa reiese din modelul de cerere...
Mutumesc,

Cel mai recent răspuns: eb2511 , utilizator 15:14, 2 Iunie 2016
Multumesc pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de deces mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa imi dati si mie un model de cerere pentru [b]plata ajutorului de deces pentru un angajat care a decedat[/b]. Un angajat (45 de ani) ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces manuela costin manuela costin tatal meu a fost pensionar militar (penetenciar) ,as vrea sa stiu de unde sa ne adresam pentru un ajutor de inmormantare. multumesc. (vezi toată discuția)
Ajutor de deces staicu sebastian staicu sebastian In judetul Arges cei de la Casa Judeteana de pensii refuza acordarea ajutorului de deces pentru motivul ca sotul decedatei beneficiaza de pensie . Este posibil ... (vezi toată discuția)