avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere valoare redusa-camera consiliu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere valoare redusa-camera consiliu

Buna ziua.Urmeaza pe 8 iunie termen de infatisare Camera Cons -am primit citatia-proces pretentii cerere valoare redusa.Deoarece am gasit prea tarziu actiunea,nu am depus intimpinare in termenul legal de 30 zile.Cum pot sa ma apar in aceasta cauza? pot depune cerere amanare ptr angajare aparator sau de pregatire aparare? multumesc
Cel mai recent răspuns: arlette , utilizator 13:54, 2 Iunie 2016
Conform art.1030(4) teza a II a NCPC puteti raspunde prin orice mijloc adecvat,fara utilizarea formularului de raspuns.Puteti solicita un alt termen ptr.lipsa aparare aratand ca ati primit citatia doar la data de.......astfel ca nu ati putut respecta termenul de 30 zile prevazut de art.1030(4)NCPC.
multumesc mult Toate cele bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere valoare redusa turkn turkn M-am indreptat impotriva unui datornic depunand in instanta o cerere de valoare redusa.Pe portalul instantelor a aparut data de 15 mai pentru ... (vezi toată discuția)
Urgent ! contestatie la executare dorumihalache dorumihalache Am depus personal Contestatia. In partea administrativa am depasit termenul de introducere a Cererii de facilitare a platii taxelor judiciare si s-a fixat ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la primul termen de judecta! ChirculescuIon-Mugurel ChirculescuIon-Mugurel Buna ziua!Doresc sa stiu ce-i de facut in situatia in care nu ma pot prezenta la primul termen de judecata,in calitate de parat.Multumesc! (vezi toată discuția)