avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... codul civil SERVITUTE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

codul civil SERVITUTE

am doua hotarari judecatoresti definitive ptr desfiintarea unei usi aflate la 0,50mde linia de hotar,data de vecinul meu,in spatele casei acesta refuza desfiintarea pe motiv ca are central pe gaze s i nu are spatiu vitrant necesar . codul civil(servituti de vedere) prevede vreo exceptie?
Cel mai recent răspuns: baicugigi , utilizator 21:57, 2 Iunie 2016
Daca exista hotarare judecatoreasca de desfiintare inseamna ca amplasarea acelei usi e ilegala si nu e exceptata. Va dresati unui executor judecatoresc pentru punerea in executare a hotararii.Paralel formulati o plangere penala la politie pentru nerespectarea hotararii judecatoresti.
am contactat un executor jud.dar fac mereu contestatii pe motivul centralei am deja 2 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Picatura la streasina remus.duta remus.duta Buna ziua.Am o problema cu vecinul meu privind picatura la streasina.Vecinul meu are scocuri de scurgere a apei pe toata suprafata casei,mai putin pe latura ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca raulgonzales raulgonzales Un salariat a obtinut o hotarare judecatoreasca si definitiva prin care instanta obliga societatea comerciala sa ii elibereze o adeverinta prin care se atesta ... (vezi toată discuția)
Limita de proprietate Stefan_22 Stefan_22 Buna ziua Vecinul m-a dat in judecata avand ca obiect o granituire , S-a dat o hotarare definitiva care stabileste linia de hotar , hotarare ce a fost pusa in ... (vezi toată discuția)