Buna ziua
Vecinul m-a dat in judecata avand ca obiect o granituire , S-a dat o hotarare definitiva care stabileste linia de hotar , hotarare ce a fost pusa in aplicare de un executor judecatoresc care in urma masuratorilor conform raportului de expertiza cadastrala omologat de instanta a stabilit prin intarusare linia de hotar . Vecinul este in continuare nemultumit negand decizia instantei si mai nou si-a modificat cartea funciara nerespectand hotararea judecatoreasca privind linia de hotar si acum vrea sa-si faca gard amplasat conform modificarilor din cartea funciara . Tin sa mentionez ca instanta specifica in hotararea definitiva ca , cartile funciare nu se vor modifica .
Ce masuri legale pot lua impotriva lui ? Pot face o plangere penala pentru nerespectarea hotararii judecatoresti , tulburare de posesie prin stramutarea semnelor de hotar si fals in inscrisuri ?
Multumesc pentru ajutor .
Bună seara!
Puteți să faceți și plângere penala, dar nu rezolvați mare lucru ...durează mult și nu se schimba cartea funciara greșit făcută cum este acum....
Va recomand să apelați la un avocat din zona dvs.care, după ce va va vizualiza hotărârea despre care vorbeați, sa redacteze și să va reprezinte într-o acțiune de carte funciara, adică aceea de a modifica cartea funciara greșit întocmită a vecinului dvs.
Întãruºare teren
hot77cmc
Bine v-am regăsit.
Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)