avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune posibil testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune posibil testament

buna ziua,as avea si eu o intrebare...tatal meu a murit acu o luna,inca nu s.a facut succesiunea ,mama a ramas ...intrebarea mea ar fi...mama poate lasa prin testament sorei mele ...'?precizez ca mama mea are alzhemer si nu are discermamand
Cel mai recent răspuns: mariatotora , utilizator 23:55, 13 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Fiind lipsita de discernamant, mama dvs nu are capacitate de exercitiu, insa sfatul meu este sa solicitati punerea sub interdictie a mamei dvs., pe cale judecatoreasca si instituirea tutelei.
multumesc pentru raspuns ...pot sa mai pun o intrebare ..pamantul parintilor mei e dat in asociatie,,,poate sora mea sa schimbe contractul pe numele ei ?daca nu s.a facut succesiunea .multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingrijire batran cateldestept cateldestept Mama mea in varsta de 74 ani locuieste singura. De la un timp are \\"halucinatii\\", i se pare ca fur un bec sau alte minuni de acest gen (de fapt nimicuri), ... (vezi toată discuția)
Cerere de punere sub interdictie ni_leta ni_leta Buna seara Am o bunica de 99 ani. Mama mea, care o ingrijeste, a depus cerere de punere sub interdictie la Judecatorie. Intrebarile mele sunt: - cererea de ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire xmagx2001 xmagx2001 Buna seara, am si eu o intrebare si va rog respectuos sa ma lamuriti si pe mine referitor la situatia urmatoare: - parintii mei au divortat, iar in urma ... (vezi toată discuția)