avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Documente platitor TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Documente platitor TVA

Buna seara,

O societate nou infiintata doreste sa devina platitor de TVA. Am o nelamurire in ceea ce priveste completarea actelor necesare.

Avem sediul social in apartament propriu care e dat in inchiriere unei terte persoane fizice declarat la ANAF. La Registrul Comertului am declarat ca activitatea se desfasoara la sediul social neavand sedii secundare sau punct de lucru, obiectul principal de activitate fiind servicii de imobiliare.

Intrebarea este: cum trebuie sa arate declaratia pe propria raspundere din care sa rezulte daca desfasor activitate economica sau nu la sediul social?

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Ajutor Firma , Consilier juridic 13:47, 22 Iunie 2016
Buna ziua,

Este o simpla declaratie pe proprie raspundere pe care o dati dumneavoastra in calitate de asociat/administrator al societatii. Trebuie trecute datele dumneavoastra, datele firmei si faptul ca desfasurati activitati economice la sediul social. Eventual adaugati si codurile CAEN autorizate. Data si semnatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social fara activitate si platitor de tva mihaidp mihaidp Buna dimineata, Imi deschid o firma. Sediul social este apartamentul in care locuiesc si vreau sa-l declar fara activitate. Vreau ca firma sa fie platitoare ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Firmele prestatoare de servicii sunt obligate sa declare punct de lucru daca nu-si desfasoara activitatea la sediul social? miki15 miki15 As dori sa stiu in ce conditii o firma prestatoare de servicii este obligata sa-si declare punctul de lucru,daca aceasta nu desfasoara activitatea in cadrul ... (vezi toată discuția)