Buna ziua,
Tatal meu detine un titlu de proprietate impreuna cu alti 6 frati ai sai care in acest moment sunt inca in viata.Cei 6 frati au renuntat la casa dar nu si la pamant.
In momentul decesului parintilor tatalui meu nu s-a facut succesiunea.
Nu s-a facut intabulare si cadastru pentru casa si teren.
Care sunt pasii care trebuie urmati pentru a despartii mostenirea (fiecare frate sa stie care parte ii revine lui) si pentru a putea face intabularea si cadastru?
Mentionez ca unul dintre vecini a vandut proprietatea de langa noi si noul proprietar a mutat hotarul cu 5 metri pe proprietatea noastra spunand ca acesta este terenul cumparat de el.Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie?
In primul rand trebuie sa dezbateti succesiunea la notar,sa obtineti fiecare certificat mostenitor cu iesire din indiiviziune, fiecare mostenitor cu cota si partea lui de mostenire,cu vecinul care a mutat hotarul dupa ce aveti actele la care m-am referit actiune in granituire.
Vanzare teren agricol
ietam
Buna ziua,
tatal meu a decedat si a lasat titlul de proprietate asupra terenurilor pe care le avea in seama unuia dintre frati. Noi suntem 4 de toti . Nu s ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren
gigelas
Buna ziua,
Bunicul meu,inainte de deces,a facut testament pentru terenul ce l-a avut,mamei mele si unei surori a mea. Este vorba de un teren in indiviziune si ... (vezi toată discuția)