avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate- succesiune nedezbatuta, mutare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate- succesiune nedezbatuta, mutare hotar vecin

Buna ziua,
Tatal meu detine un titlu de proprietate impreuna cu alti 6 frati ai sai care in acest moment sunt inca in viata.Cei 6 frati au renuntat la casa dar nu si la pamant.
In momentul decesului parintilor tatalui meu nu s-a facut succesiunea.
Nu s-a facut intabulare si cadastru pentru casa si teren.
Care sunt pasii care trebuie urmati pentru a despartii mostenirea (fiecare frate sa stie care parte ii revine lui) si pentru a putea face intabularea si cadastru?
Mentionez ca unul dintre vecini a vandut proprietatea de langa noi si noul proprietar a mutat hotarul cu 5 metri pe proprietatea noastra spunand ca acesta este terenul cumparat de el.Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mikaella_radu , utilizator 11:21, 4 Iunie 2016
In primul rand trebuie sa dezbateti succesiunea la notar,sa obtineti fiecare certificat mostenitor cu iesire din indiiviziune, fiecare mostenitor cu cota si partea lui de mostenire,cu vecinul care a mutat hotarul dupa ce aveti actele la care m-am referit actiune in granituire.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O cale legala pentru rezolvarea unei mosteniri borcea bogdan borcea bogdan tatal meu a cumparat in cote egale cu fratele meu o casa cu teren aferent. Fratele meu a decedat si prin hotarare judecatoreasca unul din nepoti a devenit ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol ietam ietam Buna ziua, tatal meu a decedat si a lasat titlul de proprietate asupra terenurilor pe care le avea in seama unuia dintre frati. Noi suntem 4 de toti . Nu s ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren gigelas gigelas Buna ziua, Bunicul meu,inainte de deces,a facut testament pentru terenul ce l-a avut,mamei mele si unei surori a mea. Este vorba de un teren in indiviziune si ... (vezi toată discuția)