avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis conducere

Mi sa- intocmit p.v. pt. neacordare prioritate trecere pietoni.Am contestat si am pierdut si la judecatie si la tribunal. De la judecatorie am primit solutia (respingere) precizindu-mi si posibilitatea de atac (pligere) Dupa data proces tribunal am tot asteptat solutia si nu am predat permisul . Am solicitat solutia la tribunal, n-am primit raspuns timp de vreo 10 zile asa ca m-am prezentat la politia rutiera si am predat permisul dupa mai mult de 15 zile de la pronuntare Acum am primit adresa de la politia rutiera de suspendare pe 60 zile (ca nu am predat intermen de 15 zile permisu)l. Intrebare: mai exista vreo cale legala de a avea suspendarea de 30 de zile? asa cum s-a stabilit initial?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:37, 5 Iunie 2016
Nu mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in 2011, proces pierdut, permis nepredat andreea88 andreea88 Buna ziua!Situatie este in felul urmator:Anul trecut mi-a fost suspendat permisul pentru neacordate de trecere la pietoni.Am contestat procesul verbal,dar nu ... (vezi toată discuția)
Se cumuleaza perioada de suspendare? pacepa_2001 pacepa_2001 Buna ziua, In decurs de 2 luni am \\"strans\\" 15 puncte de penalizare.Am primit hartie de la serviciul rutier cum ca mi se va suspenda permisul.Intre timp, ... (vezi toată discuția)
suspendarea permisului auto pe 30 zile magda69 magda69 Buna ziua. Aflinduma in judecata cu politia si nu avem cistig de cauza se poate suspenda permisul de la 30- 60 zile? (vezi toată discuția)