avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vanzare-cumparare teren intravilan arabil, cat dureaza?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vanzare-cumparare teren intravilan arabil, cat dureaza?

Buna ziua,

Ma "chinui" sa cumpar de la cineva un teren intravilan arabil in zona Cumpulung-Arges, de cca. 1 luna jumatate.

De atunci nici acum nu a termina cu actele necesare in vederea vanzarii lui catre mine. Mostenirea o avea deja facut.

Imi spune ca mai are nevoie de o singura stampila/semnatura (nu stiu exact) de la Campulung pentru Carte Funciara si care dureaza de nu stiu cand.

Imi poate spune cineva procedura pe scurt, sau intelege cineva ce se petrece aici?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MihaiMih , utilizator 12:23, 5 Iunie 2016
Buna ziua,
Persoana care va vinde nu avea inscris terenul in cartea funciara asa ca a trebuit sa intocmesca cadastrul si inscrierea in cartea funciara.
termenele sunt fluctuante functie de marimea lucrarii si de bunavointa angajatilor ce "STAT" ce .. stau acolo.
Da, a facut cadastrul, stiu sigur pentru ca au fost acolo sa masoare.

Terenul are 600mp, exact patrat.

Cam cat se poate intinde aceasta "bunavointa"? parca nu este in interesul lor sa isi faca cineva o casa acolo si sa ia impozite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare/cumparare teren intravilan cu suprafata diferita in act proprietate fata de cadastru Catalin_Smaranda Catalin_Smaranda Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren intravilan. Pe actul de proprietate al vanzatorului este trecuta o suprafata de 9000 m patrati. Terenul este inscris ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Vanzare/cumparare teren intravilan cu suprafata diferita in act proprietate fata de cadastru Catalin_Smaranda Catalin_Smaranda Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren intravilan. Pe actul de proprietate al vanzatorului este trecuta o suprafata de 9000 m patrati. Terenul este inscris ... (vezi toată discuția)