avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare nume in strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare nume in strainatate

Am chimbat numele(nu prin casatorie ci la solicitarea mea) in strainatate ,pentru al schimba si in Romania care este procedeul?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:36, 6 Iunie 2016
Va prezentati cu sentinta/decizia din strainatate, apostilata, tradusa si legalizata la starea civila de la locul de nastere, impreuna cu actul de identitate si certif. de stare civila. Procedura dureaza intrucat trebuie obtinuta aprobare de la DEPABD pentru inscrierea mentiunii de schimbare de nume pe marginea actului dvs. de nastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele de după divorț si refacerea actelor de identitate krisszz21 krisszz21 Am obținut divorțul in Grecia si de curand prin imputernicit cu procură specială am depus dosarul la Starea Civila pentru aprobarea DEPABD București. Am ... (vezi toată discuția)
Casatoria si divortul in spania neinregistrate in romania- inregistrare nastere in romania steluta1977 steluta1977 Buna ziua, m-am casatorit in spania am facut un copil apoi m-am divortat tot In Spania, fara ca sa inregistrez nici casatoria si nici divortul in Romania, de ... (vezi toată discuția)
Cineva ma poate ajuta? - schimbare carte identitate fara sentinta legalizata Myhael Myhael Am divortat in Spania si acum trebuie sa schimb buletinul pentru ca a expirat,fara sentinta legalizata nu se poate. (vezi toată discuția)