avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prescriptia achizitiva domeniu public
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prescriptia achizitiva domeniu public

Buna ziua,

Intrebare... am un garaj construit pe domeniu public de peste 25 de ani, acum primaria vrea sa imi mut garajul iar eu nu vreau.
Care sunt solutiile juridice pentru a putea lasa garajul in continuare pe suprafata de teren respectiva.
Mentionez ca am incercat sa il cumpar acum 25 de ani dar primarul de la acel moment a spus ca nu este nici o problema sa il pun acolo ca nu se ia nimeni de mine ... iar acum....
Cel mai recent răspuns: hgvlad , utilizator 11:18, 6 Iunie 2016
Bunurile proprietate publica sunt imprescriptibile. Daca primaria vrea demolarea nu aveti nici o sansa de castig.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am construit un garaj cu autorizatie de constructie ... MihaiMiha MihaiMiha Buna ziua. Am construit un garaj cu autorizatie de constructie garaj provizoriu pe terenul proprietatea mea. Terenul a fost obtinut prin cumparare notariala. ... (vezi toată discuția)
Constructii abuzive pe teren privat gameoversrl gameoversrl Detin TITLU DE PROPRIETATE pe un teren pe care se afla cateva garaje construite inca din regimul comunist dar pentru care nu exista documente. Intr-o perioada ... (vezi toată discuția)
Garaje fara proiect si a.c anghelescu84 anghelescu84 buna ziua,am cumparat de curand o casa iar marea problema este ca in fata portii sunt doua garaje construite pe teren concesionat de la primarie care imi ... (vezi toată discuția)