avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Posibilitate prescriere sanctionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Posibilitate prescriere sanctionare

Buna ziua, tatal meu a facut o mica abatere la servici (el se considera nevinovat, dar se asteapta ca conducerea sa il considere vinovat). I s-a cert sa dea o nota explicativa. El zice ca daca conducerea nu reuseste sa ii comunice in 30 de zile de la predarea notei explicative va scapa de sanctionare/avertisment. El considera nu faptul daca comisia nu ia o decizie, ci aca nu il gaseste, fiind in concediu si concediu medical (s-a imbolnavit). Eu i-am zis ca nu e adevarat ce zice, el sustine ca politica strutului il va salva? E adevarat ce zice? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 11:28, 7 Iunie 2016
@CountPorcula1987
In cazul unui refuz de primire a deciziei prin posta, i se poate comunica decizia prin executor judecatoresc, fiind afisata la domiciliu pe baza de PV.
Mai nou , unii agenti postali mentioneaza pe plic "refuz de primire".
E mai sigur cu executorul jud.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara ganeacristi ganeacristi Buna, in cazul unei sanctiuni disciplinare, legea prevede: Angajatorul dispune aplicarea sanctiunii disciplinare printr-o decizie emisa in forma scrisa, in ... (vezi toată discuția)
Referat indisciplinar angajat papic papic Am un angajat cu probleme, care a facut abatere disciplinara in urma cu 2 luni, nu a efectuat anumite atributiuni primite de la un superior.Dupa ce a trecut 2 ... (vezi toată discuția)
Termen primire sanctionare in caz de concediere w0lfshad3 w0lfshad3 Angajatorul a luat cunostiinta cu incidentul printr-un referat pe 11.09, dar s-a autosesizat, trimitand convocarea in fata comisiei disciplinare de abia pe ... (vezi toată discuția)