avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit imobiliar
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit imobiliar

Buna ziua! Socrii mei au contractat un credit imobiliar in 2008 la bcr si au platit ratele fara intarzieri pana in 2011-cand rata lunara a crescut de 300 de euro la aprox. 550 Euro. Au intrat in imposibiliate de a plati ratele datorita faptului ca sotul-cel care aducea venit a ramas fara loc de munca, si astfel ...casa acum este scoasa la licitatie. Ei au facut demersuri legale pentru a impiedica vanzarea casei spre un potential client, dand banca in judecata.
In cazul in care maine este data unei noi licitatii si apare un cumparator....se poate face executarea ? Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:34, 6 Iunie 2016
belory1 a scris:
...se poate face executarea ?

Da, se poate face executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate de plata (credite restante) adrian_2012 adrian_2012 Buna,ma numesc Adrian doresc sa primesc cateva raspunsuri cu privire la 2 credite pe care le am la banci. In anul 2005 am solicitat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata Damada Damada Seara buna! As dori si eu o lamurire de la cei ce au cunostinte despre cazul meu.in anul 2007 am obtinut un credit de nevoi personale,in baza salariului de ... (vezi toată discuția)
Restante credite andreiatm andreiatm Buna ziua, am nevoie de o precizare am 3 credite de nevoi personale la 3 banci diferite contractate in 2008.la toate aceste credite am achitat ratele pana in ... (vezi toată discuția)