avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plan de paza la fosta firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plan de paza la fosta firma

Buna seara !
Va rog sa ma ajutati, in legatura cu urmatoarea problema : firma noastra de paza a prestat servicii la o firma beneficiara o perioada; am avut planul de paza aprobat. Apoi , acum doi ani, contractul a incetat. Acum revenim la contract. Intrebarea mea este : trebuie intocmit un nou plan de paza sau se poate face un act aditional, daca conditiile si contractul sunt aceleasi, nu sunt nici un fel de schimbari.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: miroslava , utilizator 22:46, 8 Iunie 2016
Chiar daca a incetat contractul vechi, cel nou poate face trimitere la acela, inclusiv la planul de paza.
Da, trebuie intocmit un nou plan de paza.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract ADELA STROE ADELA STROE am o intrebare modalitatea de reziliere a unui contract este suficient o cerere de reziliere din partea beneficiarului sau dupa ce se face cererea de reziliere ... (vezi toată discuția)
Tot cu aditionale liah liah Este legal sa intocmesti un act aditional de revenire la un contract incheiat pe cale amiabila, acum trei luni, sau trebuie intocmit un alt contract? (daca ... (vezi toată discuția)
Ce datorii am fata de prestator? melodyrose27 melodyrose27 In 2008 am semnat un contract cu \"Firma A\" pentru furnizarea serviciilor de internet. Aceasta \"Firma A\" lucra in parteneriat cu o a doua, \"Firma B\" (care ... (vezi toată discuția)