avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am luat amenda pe nedrept !
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am luat amenda pe nedrept !

Salutare tuturor. Am nevoie de sfaturile dumneavoastra.
Asta-noapte, colegul de camera a ascultat muzica, nu urla, dar se auzea pe coridorul caminului. La venirea organului de politie, am prezentat c.i amandoi, ne-a fost intemeiat un proces verbal, pe care eu nu l-am semnat. Contraventia presupune suma de 1000 de lei( ne-a dat cat a considerat el, dupa spusele lui).
In fine, dupa lunga discutie care la iritat desi nu l-am jignit, colegul meu semneaza, iar dupa semnarea procesului verbal, agentul scrie in dreptul lui ca se alege cu avertisment(nu completase inainte).Stiu, a fost vina mea ca am pus tot felul de intrebari legate de subiect si i-am spus ca nu imi pasa de situatia data, caci eu sunt nevinovat, dar totusi - AM RAMAS BUN DE PLATA, in 15 zile voi primi pliculetul magic. Pe procesul verbal al colegului de camera, sunt prezente semnatura agentului constatator si a contravenientului(colegului), iar la martor asistent nimic. Imi este rusine de parinti, as putea rezolva cumva problema aceasta?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2016
misterh, utilizator
Cel mai recent răspuns: misterh , utilizator 14:30, 8 Iunie 2016
misterh a scris:

Asta-noapte, colegul de camera a ascultat muzica, nu urla, dar se auzea pe coridorul caminului. La venirea organului de politie, am prezentat c.i amandoi, ne-a fost intemeiat un proces verbal, pe care eu nu l-am semnat. Contraventia presupune suma de 1000 de lei( ne-a dat cat a considerat el, dupa spusele lui).
In fine, dupa lunga discutie care la iritat desi nu l-am jignit, colegul meu semneaza, iar dupa semnarea procesului verbal, agentul scrie in dreptul lui ca se alege cu avertisment(nu completase inainte).Stiu, a fost vina mea ca am pus tot felul de intrebari legate de subiect si i-am spus ca nu imi pasa de situatia data, caci eu sunt nevinovat, dar totusi - AM RAMAS BUN DE PLATA, in 15 zile voi primi pliculetul magic. Pe procesul verbal al colegului de camera, sunt prezente semnatura agentului constatator si a contravenientului(colegului), iar la martor asistent nimic. Imi este rusine de parinti, as putea rezolva cumva problema aceasta?
Multumesc

misterh a scris:

In fine, dupa lunga discutie care l-a iritat desi nu l-am jignit, colegul meu semneaza, iar dupa semnarea procesului verbal, agentul scrie in dreptul lui ca se alege cu avertisment(nu completase inainte).Stiu, a fost vina mea ca am pus tot felul de intrebari legate de subiect si i-am spus ca nu imi pasa de situatia data, caci eu sunt nevinovat, dar totusi - AM RAMAS BUN DE PLATA, in 15 zile voi primi pliculetul magic. Pe procesul verbal al colegului de camera, sunt prezente semnatura agentului constatator si a contravenientului(colegului), iar la martor asistent nimic. Imi este rusine de parinti, as putea rezolva cumva problema aceasta?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda nula? MarianSili1995 MarianSili1995 Buna ziua, Ma numesc Marian, un student care locuieste intr-un camin studentesc. As dori daca se poate sa ma ajutati cu cateva pareri despre un proces verbal ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice calandrino calandrino Starea de fapt: intr-o camera de camin, eu impreuna cu cativa colegi am difuzat muzica, fapt ce a deranjat colega ce locuia la nivelul superior. Aceasta a ... (vezi toată discuția)
Proces verbal necomform cu realitatea; ce sa fac? onica_marian onica_marian Mai pe surt: Mi-a fost intocmit un proces verbal in care scrie asa "i-a adresat injurii, expresii jignitoare si cuvinte jignitoare" numitului x... x=colegul ... (vezi toată discuția)