avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport biometric!!!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport biometric!!!

Buna Ziua tuturor uite-ma si pe mine cu un subiect mai la moda sau deja demodat pentru unii dintre noi:) locuiesc intr-0 tara non UE si ar trebui sa ma intorc de curand sa imi schimb pasaportul stie cineva sa imi spun daca au intrat in vigoare noile pasapoarte biometrice sau se eliberaeza cele vechi? Am auzit ca dureaza cam 2-3 luni sa ai un pasaport biometric si apoi la noi in Gorj ...as dori cate ceva informatii modalitati termeni si costuri va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 18:13, 15 August 2009
cate se pare, introducerea pasapoartelor biometrice a a fosta amanta pentru luna noiembrie .Initial ar fi trebuit sa intre din luna iulie.
Fiti linistit, inca se elibereaza pasaporatele clasice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport biometric laur006 laur006 conform legislatiei romane actuale,pasaportul diplomatic este sau nu biometric ??? (vezi toată discuția)
Buletin valabil 3 luni annie93 annie93 Buna ziua, Luni urmeaza sa plec in Grecia. Buletinul meu este valabil pana pe 28 noiembrie. Pot trece granita sau e necesar sa il ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte biometrice.o persoana poate fi localizata cu ajutorul unui astfel de pasaport biometric? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Scandalul pasapoartelor biometrice ce are de fapt la baza? Simpla emitere a pasaportului cu includerea amprentei digitale, numarul apocaliptic 666, riscul ca ... (vezi toată discuția)