avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare creme facute de mine
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare creme facute de mine

Buna ziua, sunt ineresata sa aflu ce anume trebuie sa fac sa pot sa-mi vand cremele facute de mine. Nu am nici o pregatire in acest domeniu, e un hobby care-mi face o deosebita placere si pe langa asta sunt de foarte buna calitate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 10 Iunie 2016
1. Mai intai de toate trebuie sa urmati pasii pentru infiintare unui PFA sau unei societati comerciale.

Înmatriculări - persoane fizice
[ link extern ]

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

2. Notificarea produselor cosmetice
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forme legale pentru comert Razvan961 Razvan961 Vă salut! Doresc sa cumpar obiecte din afara UE pe care apoi sa le vand, eventual prin intermediul internetului și al vrea să știu care este cea mai ... (vezi toată discuția)
Antreprenoriat - libera antrepriză și comerțul online Bo_ Bo_ Bună ziua, Am câteva întrebări legate de libera antrepriză și comerțul online. Mă pregătesc să deschid un site unde aș dori să vând produse ... (vezi toată discuția)
Se poate infiinta un pfa pentru acest domeniu de activitate? Criss_Tanase Criss_Tanase Buna ziua, sunt crescator de pesti exotici si as dori sa aflu daca se poate sa imi fac un PFA pentru acest domeniu de activitate. Mentionez ca nu am vazut sa ... (vezi toată discuția)