Buna seara!
Fiul meu a fost acostat anul trecut, in toamna, pe cand se intorcea de la meditatii, de catre un individ care, prin amenintare i-a luat telefonul mobil si banii ce ii avea asupra lui (o suma modica).
Am inteles ca a fost sesizata politia de catre proprietarul casei in preajma careia s-a intamplat jaful. Politia a venit si l-a dus pe fiul meu la politie unde au urmat procedurile de rigoare.
Intre timp individul a fost prins (era deja in vizorul politiei). Toate bune si frumoase, dar pentru fiul meu, care este in clasa a XII-a, matematica informatica a inceput un adevarat calvar din cauza chemarilor repetate la politie, in timpul orelor de curs. Acum colac peste pupaza a mai primit o citatie, in care este chemat in instanta, in calitate de parte vatamata, exact in ziua in care are loc evaluarea competenţelor digitale in cadrul examenului de bacalaureat.
Intrebarea mea este daca exista o modalitate de a nu se prezenta, justificat, ca doar nu isi va rata examenele pentru un gainar.
Informati oficial politistul responsabil de solutionarea plangerii,subliniind aspectul ca motivul imposibilitatii prezentarii la data si ora citata se datoreaza unui aspect independent de vointa partii citate respectiv obligatia participarii la evaluarea competenţelor digitale in cadrul examenului de bacalaureat.
Urmeaza ca fiul dv sa fie citat la o data ulterioara
Uz de fals
sca baloisibaloi
Rog colegii cu experienta in penal sa comenteze urmatoarea speta:
Un individ cumpara o diploma de liceu de la un falsificator de astfel de înscrisuri fără ... (vezi toată discuția)