sunt cadru didactic la o şcoală din mediul rural. Directoarea şcolii, soţie de primar, se comportă cu unele cadre didactice ca şi cum acestea ar lucra pe moşia lor. Zilele acestea am fost în cabinetul dumneaei să-mi vizeze dosarul pentru o excursie. M-a jignit, m-a umilit şi bineînţeles nu mi-a semnat dosarul pe motiv că este incomplet. Am revenit a doua zi cu dosarul în biroul dumneaei dar, de această dată am înregistrat toată convorbirea cu telefonul mobil. Bineînţeles că doamna m-a jignit din nou. Timp de 13 minute cât am stat în biroul dumneaei cred că vreo 10 minute au conţinut numai umiliri. Aş dori să ştiu dacă pot utiliza această înregistrare în cazul în care aş dori să-i deschid un proces pentru calomnie?
100 % DA si pentru abuz in serviciu. Foarte simplu strangeti foarte multe dovezi: audio, video, martori..etc...dupa care un avocat si direct in instanta.Dar nu inainte sa faceti o plangere la Ministerul Invatamantului.
Multumesc pentru raspuns.....referitor la plangerea catre Minister nu stiu ce sa zic.....se va plasa spre rezolvare ISJ/ului iar aici nu-mi va da mie castig de cauza....domnul primar si domnul general sunt prieteni si au aceeasi culoare politica....deci doamna are un "spate" foarte bine asigurat.....am uitat sa mentionez ca doamna functioneaza si ilegal.....trebuia sa fie inca de anul trecut la pensie dar a primit continuitate conform ordinului ministrului 4895....nu prea stiu cum deoarece continuitatea se da in urma unei cereri adresata conducerii unitatii si in urma aprobarii acesteia in Consiliul de administratie al scolii.....ceea ce doamna nu a facut ...