GabrielaFluturas a scris:
In urma acestei discutii am ramas cu o frica nedescrisa, de atunci nici la paine n-am iesit pentru ca eu am inteles din ce a zis dumnealui, o amenintare. Iau pastile sa dorm, iau pastile sa ma calmez, sunt eu prea speriata sau acest om are anumite intentii? Este ceva de facut? Mi-e frica ca daca voi iesi din casa si ma voi intalni cu dumnealui sa nu-mi faca ceva. Am 20 de ani si sunt studenta. Mentionez ca este primul contact cu un vecin si ca nu cunosc nici un alt vecin nici macar dupa aspect.
Omul acesta (dacă cumva nu a avut atunci o zi extrem de proastă) practic își ia energia din teama celor din jur. Practic acum a testat limitele, și a văzut că „îi merge” cu dumneavoastră. Nu-i mai faceți jocul. Evitați-l pe cât posibil, iar dacă îl întâlniți nu-i mai dați atâta atenție (nu stați la discuții dacă vine cu prostii, dar nici nu-l sfidați vizibil; nu arătați că vă temeți). Dacă puteți înregistrați-l cu telefonul (evident, fără să vă vadă); dacă e cazul plângere la poliție (dacă devine agresiv fizic sau / și vă amenință cu ceva concret).
Cum a zis și dl avocat: în situația actuală, până în prezent, dpdv juridic nu aveți ce să faceți - nici dumneavoastră și nici el.
Succes!