avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Constiuirea unui nou consiliu local
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Constiuirea unui nou consiliu local

După alegeri, până la sedinta de constituire a noului consiliu local se poate convoca vechiul consiliu local in sedinte? Care sunt prevederile legale in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:17, 12 Iunie 2016
Consiliul local îşi exercită mandatul de la data constituirii până la data declarării ca legal constituit a consiliului nou-ales.
(art.38 din Legea 215/2001)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept concediu medical dupa expirare angajare pe perioada determinata Manuela Bernat Manuela Bernat Buna ziua In situatia in care un angajat pe perioada determinata isi termina contractul la 23.06. (de ex.) si prezinta angajatorului concediu de boala cu data ... (vezi toată discuția)
Sedinta de constituire a consiliului local Mathushalem Mathushalem Salutari...o intrebare scurta...Se supune sedinta de constituire a Consiliului Local normelor de convocare normale sau are o procedura de convocare diferita ? ... (vezi toată discuția)
Un primar nou ales când are puteri depline? gigisindile gigisindile Bună ziua. Un primar nou ales când are puteri depline? Când poate face angajări? De când are drept de semnătura? Pe ce bază poate fi angajat noul ... (vezi toată discuția)