Judecatorul s-a pronuntat la judecata printr-un act care apare asa: Document: Încheiere finală (dezinvestire).
Aceasta este o ,,incheiere'' sau o ,,sentinta'' ? Adica atunci cand orice act al unui judecator care spune ca este ,,Încheiere finală (dezinvestire)'', se considera ,,incheiere'' sau o ,,sentinta'' ?
În urma declinarii competentei unei instante(dezinvestire) se trimite dosarul unei instante competente? Cererea a fost înregistrată pe secția contencios administrativ și trebuia pe litigii de munca.A cui a fost vina? Cine retrimite dosarul unei alte instante? Trebuie plătită din nou taxa de timbru? A fost emisa o adresa trimitere dosar. Îmi puteți spune ce conține această adresă și cui a fost trimisa?
Bună ziua...am primit Ordonanța de renunțare la urmărirea penală de către dl Prim Procuror al sectorului 5 București,apoi în data de 04.04. m-am prezentat la Judecătoria sector 5 București iar dl Judecător a dispus respinge că neîntemeiată cererea renunțării la u.p.formulata de Parchetul de pe lângă Judecătoria sector 5...
Încheiere finală (dezinvestire)...
Motivația încă nu mi-a venit...
Ce pot face mai departe?
Ce așteptări ar trebui sa am in cele ce urmează?
Va mulțumesc anticipat!
Toate cele bune!