avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce inseamna dezinvestire?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ce inseamna dezinvestire?

Buna ziua,

Judecatorul s-a pronuntat la judecata printr-un act care apare asa:
Document: Încheiere finală (dezinvestire).

Aceasta este o ,,incheiere'' sau o ,,sentinta'' ? Adica atunci cand orice act al unui judecator care spune ca este ,,Încheiere finală (dezinvestire)'', se considera ,,incheiere'' sau o ,,sentinta'' ?
În urma declinarii competentei unei instante(dezinvestire) se trimite dosarul unei instante competente? Cererea a fost înregistrată pe secția contencios administrativ și trebuia pe litigii de munca.A cui a fost vina? Cine retrimite dosarul unei alte instante? Trebuie plătită din nou taxa de timbru? A fost emisa o adresa trimitere dosar. Îmi puteți spune ce conține această adresă și cui a fost trimisa?
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2021
Micuța sirena, utilizator
Bună ziua...am primit Ordonanța de renunțare la urmărirea penală de către dl Prim Procuror al sectorului 5 București,apoi în data de 04.04. m-am prezentat la Judecătoria sector 5 București iar dl Judecător a dispus respinge că neîntemeiată cererea renunțării la u.p.formulata de Parchetul de pe lângă Judecătoria sector 5...
Încheiere finală (dezinvestire)...
Motivația încă nu mi-a venit...
Ce pot face mai departe?
Ce așteptări ar trebui sa am in cele ce urmează?
Va mulțumesc anticipat!
Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna exact "hotararile pronuntate ... in cursul judecatii"? eusaisapte eusaisapte Cod de procedura penala Art. 370 - Felul hotararilor Toate celelalte hotarari pronuntate de instante in cursul judecatii se numesc incheieri Eu inteleg ... (vezi toată discuția)
Cale de atac la incheiere finala (dezinvestire) Just-drept Just-drept Care este calea de atac la INCHEIERILE pronuntate de catre judecatorul de camera preliminara care mi-a respins plangerea impotriva actelor procurorului ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna scoate cauza de pe rol fara solutie pentru ca "dezinvesteste judecatorul de camera preliminara"!? eusaisapte eusaisapte ce inseamna scoate cauza de pe rol fara solutie!? Am un dosar de plangerea impotriva actelor procurorului unde instanta s-a dezinvestit fara a solutiona ... (vezi toată discuția)