avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract

Imi puteti spune va rog daca un contract intre o societate comerciala semnat la distanta(magazin online) poate fi reziliat in baza articolului 1665 din Codul Civil?

Am inteles ca respectivul articol se refera la contracte fictive insa mai multe persoane sustin ca acopera ambele situatii. Nu am reusit insa sa gasesc un proces similar.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: OmarP , utilizator 21:29, 12 Iunie 2016
Nu conteaza ca, este semnat la distanta trebuie indeplinite si dovedite prevederile art.1.665 NCC.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret derizoriu pe magazin online - trebuie onorat? bolenici bolenici Un cumparator a comandat un produs de valoare reala 2000 RON, la pretul de 1 RON afisat din greseala pe un magazin online. A comandat 40 de produse x 1 RON, ... (vezi toată discuția)
Retragere din contract vanzare-cumparare pt un aspirator kirby mihai_branea mihai_branea Buna ziua, Am semnat un Contract de vanzare-cumparare pt un aspirator Kirby, cu creditare cu plata in rate. Creditul a fost aprobat online, contractul de ... (vezi toată discuția)
Politica de returnare a produselor in 10 zile Srb Srb Din cate stiu exista legea in care ai dreptul 10 zile sa returnezi produsele comandate online. Eu am situatia respectiva: am dat un avans online(proforma), ... (vezi toată discuția)