avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare acte executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare acte executare

Buna ziua
Intr-o contestatie in anulare s-a dat solutia:
admite exceptia lipsei dovezii calitatii de reprezentare, admite exceptia inadmisibilitatii.
Ce se poate intampla, eu in actiune am cerut anularea executarii silite si restituirea sumelor retinute. Mentionez ca hotararea nu s-a motivat, dar vreau sa stiu ce se poate intampla.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: doina-dobrescu , utilizator 19:20, 12 Iunie 2016
Asta inseamna ca nu s-a anulat executarea silita, va continua executarea silita,asta in situatia in care sunteti contestator.Conform art.508(4) NCPC"Hotararea data in contestatie in anulare este supusa acelorasi cai de atac ca si hotararea atacata."
Ce cale de atac mai am raportat la art.508 al. 4, daca in minuta scrie DEFINITIVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare doina-dobrescu doina-dobrescu Buna ziua Alaturi de contestatia in anulare am cerut judecarea si a exceptiei lipsei dovezii calitatii de reprezentare. Hotararea este: admite exceptia ... (vezi toată discuția)
Recurs dupa contestatie in anulare? braia braia Buna ziua, Un proces de dr.muncii,instanta de fond+C..Apel _solutie respingere actiune defintiva.Am depus doua contestatii in anulare ,in ultima raspuns ca ... (vezi toată discuția)
Cale de atac zllatan zllatan Va rog sa ma ajute cineva : Mai exista alta cale de atac la contestatie in anulare pe civil? va multumesc mult cu respect (vezi toată discuția)