Buna ziua
Alaturi de contestatia in anulare am cerut judecarea si a exceptiei lipsei dovezii calitatii de reprezentare. Hotararea este:
admite exceptia dovezii lipsei de reprezentant. Admite exceptia inadmisibilitatii. Respinge contestatia in anulare, ca inadmisibila. Definitiva.
Hotararea nu s-a motivat si nu inteleg nimic, daca s-a admis lipsa calitatii dovezii de reprezentare, executarea silita merge mai departe? Ce pot sa fac daca decizia este definitiva, mai am cale de atac pe art. 508 al.4? Sau am dreptate, dar ramane ca la inceput.
Va rog dati-mi un raspuns mai detaliat.
Multumesc
Faptul ca avocatul partii adverse nu avea imputernicire nu inseamna automat admiterea cererii dvs. A respins contestatia in anulare ca inadmisibila in sensul in care nu va incadrati la motivele prevazute de lege pt aceasta.
In orice caz, introducerea caii de atac a contestiei in anulare nu suspenda si executarea. Ramane solutia primita in contestatia la executare.
Nu este vorba de avocatul partii adverse, ci de societatea de recuperare care nu dovedeste calitatea de reprezentare, pentru ca firma nu figureaza si nu are acreditarea BNR-lui in Romania.
Cum pot sa atac eu hotararea contestatiei in anulare daca solutia este DEFINITIVA si totusi legea spune alceva.
Conform art.508(4)NCPC"Hotararea data in contestatie in anulare este supusa acelorasi cai de atac ca si hotararea atacata."Deci, chiar definitiva,este supusa cailor de atac prevazute de art.508(4)NCPC.