avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... RECURS DUPA CONTESTATIE IN ANULARE?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

RECURS DUPA CONTESTATIE IN ANULARE?

Buna ziua,
Un proces de dr.muncii,instanta de fond+C..Apel _solutie respingere actiune defintiva.Am depus doua contestatii in anulare ,in ultima raspuns ca era de recurs, am mai depus una si a fost repinsa tot ca tine de recurs.Intrebare, acum pot sa mai depun recurs chiar daca actiunea(C.A.) a fost comunicata mai demult, dupa contestatia in anulare?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:52, 6 Iulie 2016
Mai puteti formula recurs doar daca sunteti in termenul de recurs, pe de alta parte conf.art.508(4)NCPC"Hotararea data in contestatie in anulare este supusa acelorasi cai de atac ca si hotararea atacata."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare doina-dobrescu doina-dobrescu Buna ziua Alaturi de contestatia in anulare am cerut judecarea si a exceptiei lipsei dovezii calitatii de reprezentare. Hotararea este: admite exceptia ... (vezi toată discuția)
Cale de atac zllatan zllatan Va rog sa ma ajute cineva : Mai exista alta cale de atac la contestatie in anulare pe civil? va multumesc mult cu respect (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare shhomerul shhomerul contestatia in anulare in baza art. 320(3) cod procedura civila se mai poate face pentru motivele date de art. 317 si art. 318 cod procedura civila? (vezi toată discuția)