Buna ziua!Doresc sa stiu daca pot trimite prin posta drept probe, un set de fotografii ce imi demonstreaza nevinovatia intr-un proces civil.Detaliez facand mentiunea ca sunt nevoit sa fac asta deoarece nu pot ajunge in fata Instantei pe data de 22 iunie,primul termen de judecata.Este vorba de un proces cu politia rutiera Prahova,eu sunt din Gorj,care mi-a retinut permisul pe trecerea de pietoni.Fotografiile sunt scoase de pe camera auto care a surprins evenimentul.Am aratat Instantei in intampinare ca detin astfel de probe dar nu le-am depus la dosar in speranta ca le voi arata Judecatorului la primul termen.Ce sa fac?Ma gandesc sa trimit prin posta aceste fotografii si o motivare scrisa ca nu ma pot prezenta!Mai am putin si nu stiu efectiv cum sa procedez.Nu am avocat si nici nu intentionez sa mai pun acum.Multumesc,va rog ajutati-ma!
Trimiteti tot filmuletul ( cu 1 minut inainte de petrecerea evenimentului si inca 1 minut dupa eveniment). Filmuletul va fi mai concludent si sunt sanse mai mari de convingerea instantei.
Ar fi bine sa va și prezentați dacă aveți șanse de câștig.
Puteți cere un termen deoarece e posibil sa se comunice și politiei probele.
Sa trimiteți în doua exemplare ce aveți de trimis prin posta.
Probele trebuiau depuse la momentul depunerii plângerii și comunicate.
Contestatie radar
cj10srs
Salut, am fost surprins de aparatul radar in localitate cu 109km/h, am ramas fara carnet pe loc, am depus contestatie si l-am recuperat. Am avut prima ... (vezi toată discuția)
Amenda radar
bagoly miklos
am circulat pe o portiune de drum cu doua benzi pe sens si in coloana cu alte doua masini eu fiind al treilea si ultimul. Pe mine m-a oprit agentul (singur ... (vezi toată discuția)