avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Conflict cu preot din cauza unei postari pe Facebook
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Conflict cu preot din cauza unei postari pe Facebook

Buna seara.Doresc sa pun o intrebare .Pe data de 10 iunie s-au comemorat eroii cazuti pe campurile de lupta.Fiind invatatoare mi-am permis sa merg cu elevii in curtea bisericii din comuna,unde este un monument al eroilor. Din neinspiratie nu l-am contactat pe preotul paroh. Am intrat in curtea bisericii am depus florile si am plecat. A doua zi a venit preotul la scoala sa-mi faca reclamatie ca am intrat fara acordul dumnealui.Am dat explicatii in fata directorului scolii,a primarului si a colegilor.Am ajuns acasa suparata si am postat pe Facebook un text in care spuneam cunoscutilor faptul ca parintele s-a suparat si asteptam reactiile lor la cele intamplate.Acum parintele ma acuza ca i-am instigat pe oameni impotriva lui si ca -mi face reclamatii la Inspectorat.CE SE POATE INTAMPLA IN ACEASTA SITUATIE? Nu l-am jignit doar am intrebat daca biserica s-a privatizat?Ma poate acuza de defaimare ori lezarea imaginei publice?
Ar trebui sa luati legatura cu episcopia de care apartine biseraca si sa reclamati acolo comportamentul indecent al preotului - ei au mult mai multa influenta.
Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsuri,vreau să va spun că am redus cercul de prieteni si am optat pt. varianta ,,prieteni din listă,,După ce mi-am anunțat superiorii că-mi pun eu un avocat si-i acuz de hărțuire m-au lăsat în pace,dar ce a fost mi-a lasat un gust amar.Nu am intrat incă în biserică ,nu știu cum va reacționa preotul și nici eu nu știu dacă mă pot abține să nu-l întreb dacă am voie să rămân în biserica lui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preotii incotro? mariaburete mariaburete Ce ne facenm cu preotii care din ce in ce maresc taxele (bisericesti).De curand tatal meu a decedat (1 luna),si preotul din sat fara nici o jene ne cere atatia ... (vezi toată discuția)
Hartuire diabara diabara Buna ziua tuturor. Am si eu o problema, care atinge cote din ce in ce mai mari de absurditate si neplacere. O femeie pe care lumea o considera mai mult sau ... (vezi toată discuția)
O biserica de cartier deranjeaza zilnic linistea comunitatii klehus klehus In urmca cu aproximativ 1 an de zile in dreptul cladirii in care am domiciliul s-a daramat un parc pentru copii pentru a se construi o biserica fara a intreba ... (vezi toată discuția)