avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ploua in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ploua in apartament

Dupa ultima ploaie mai serioasa, am observat ca intr-un dormitor si o baie peretii si tavanul in unele locuri s-au umezit. Apartamentul se afla la ultimul etaj. Intrebarea mea este, pentru consolidarea acoperisului cheltuielile sunt suportate de mine, se impart la fiecare apartament/pe persoane, sau de asociatie? Daca se impart pe apartament/persoana si nu doresc sa plateasca, cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:10, 14 Iunie 2016
Conform dispozitii in vigoare,asociatia de proprietari este responsabila pentru intretinerea si reparatia partii comune de condominiu
Asociatia de proprietari are obligatia sa asigure periodic intretinerea ,reparatia si mentoinerea in stare buna de functionare a partilor comune de constructii si instalatii din imobilul de locuit in comun
Avand in vedere costurile apreciabile necesare pentru hidroizolatie terasa/acoperis condominiu,astfel de executii reparatii se hotarasc de catre adunarea generala a proprietarilor
C/v reparatii se repartizeaza tututror proprietarilor functie de cota indiviza
In speta dv sesizati oficial presedintele de asociatie,solicitati desfasurarea demersurilor pentru executare hidroizolatie
Succes !
Deoarece topicul a fost foarte mult discutat, va recomand urmatorii pasi:
- in partea dreapa - sus a prezentei pagi o sa gasiti o fereastra cu denumirea Cautare in forum
In fereastra de dedesubt scrireti: Reparatii terasa, hidroizolatii si dati cautare;

O sa gasiti mai multe topicuri, incercati sa cititi si retineti situatia care este mai apropiata dvs.

Eu am dat peste o discutie, in link-ul de mai jos:

www.google.com/url?q=http://...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie terasa dana9101 dana9101 Buna ziua,avem o problema de curand am cumparat un apartament care este la etaju 4 hidroizolatie din cate am inteles nu a mai fost facuta de 10ani in baie si ... (vezi toată discuția)
Reparatii terasa etaj retras mihai_tomaro mihai_tomaro Buna ziua, Locuiesc la bloc, la ultimul etaj. Acest etaj este retras fata de restul etajelor, asadar am o terasa in proprietate, sub care se afla un alt ... (vezi toată discuția)
Am cumparat la etajul 11 un penthouse care are o terasa care ... Boeru Gheorghe Boeru Gheorghe Am cumparat la etajul 11 un penthouse care are o terasa care este și tavanul a 2 apartamente aflate la etajul 10. Am aflat ulterior ca sunt infiltrații de ... (vezi toată discuția)