avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proces Verbal emis de Anaf Antifrauda
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proces Verbal emis de Anaf Antifrauda

Ce poate sa contina un proces verbal emis de Anaf Antifrauda?Poate fi contestat?Poate sa impuna masuri asiguratorii sau un prejudiciu de recuperat?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:52, 18 Iunie 2016
Poate fi contestat un astfel de proces verbal indiferent de măsurile luate.
Cum poate fi contestat acest proces verbal, in care se aduce la cunostinta ca prin facturile achizitionate, au crescut cheltuielile pentru a se diminua profitul si automat impozitul pe profit iar din calculele lor reiese un impozit neplatit de douazeci mii lei.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2016
mainneba, utilizator
Prin probe care să ateste că cele consemnate în p-v nu sunt reale.
Organele de control ale statului nu tin cont niciodata de probe, nu stiu decat sa gaseasca prejudicii de recuperat chiar daca documentele pe care le au demonstreaza ca nu este adevarat ce vor sa gaseasca ei.
De aceea există posibilitatea de a ataca acel p-v, pentru ca instanța de judecată să analizeze legalitatea și temeinicia. Așadar, în instanță puteți face apărările necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea procesului verbal de persoana vatamata(nu amendata) Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Buna seara! Am o speta..este vorba de un acident rutier.....in cuprinsul procesului verbal in locul starii de fapt reale(cea ca nu s-a acordat prioritate de ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal cercetare disciplinara smeagull smeagull Salut, Este obligatoriu dpdv legal ca p-v de cercetare disciplinara sa fie semnat de angajatul cercetat? Multumesc. (vezi toată discuția)
Contestatie pv rutier pentru o declaratie a unui martor... donpedros donpedros O rugaminte,va rog! Am primit amenda si suspendare permis ptr.30 zile in urma unei declaratii a unui martor. La data respectiva am parcat in acel loc ... (vezi toată discuția)