avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Taxare inversa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Taxare inversa

As avea 2 neclaritati in legatura cu taxarea inversa, daca ma puteti ajuta:
1. In cazul in care eu sunt persoana platitoare de TVA in Romania si achizitionez servicii non-UE (America) de la o persoana neplatitoate de TVA, fac taxare inversa?
2. Baza la care calculez TVA-ul pt taxarea inversa trebuie sa contina si impozitul pe nerezidenti in cazul in care n-am certificat de evitare a dublei impuneri (UE si non-UE)?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:13, 22 Iunie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1,2 da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare taxarea inversa doinapitu doinapitu Pentru o factura de servicii de consultanta primita din non-UE se face taxare inversa ? (vezi toată discuția)
Achizitie de servicii de la o firma inregistrata in noua zeelanda BirtalanPiroska BirtalanPiroska Am primit o factura de la o firma inregistrata in Noua Zeelanda pentru servicii pe cale electronica (domain create). Factura contine, pe langa codul fiscal al ... (vezi toată discuția)
Tva intercomunitar vio38 vio38 Cum factureaza o firma cu sediul in Romania o prestare de serviciu catre o societate dintr-o tara a a UE, pentru un serviciu prestat aici in tara? Se percepe ... (vezi toată discuția)