avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz semnare imputernicire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz semnare imputernicire

Buna ziua
In ce conditii ca angajat pot refuza imputernicirea de catre angajator pentru obtinerea unei semnaturi electronice in vederea depunerii declaratiei D112?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 15 Iunie 2016
Prevederile legale nu prea aveti in acet sens, astfel incat sa puteti refuza bazandu-va pe un text de lege.
Multumesc, dar pot fi obligat sa semnez ca sunt deacord cu hotararea angajatorului atata vreme cat eu nu ma simt in stare sa ma angajaz pentru asa ceva?
Nu puteti fi obligat sa semnati ceva , insa angajatorul are dreptul sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post luminita29 luminita29 Buna ziua, Exista posibilitatea ca fisele de post sa fie semnate de angajatul in cauza si de catre departamentul resurse umane fara a exista semnatura ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa ma ajutati cu un raspuns, deoarece nu stiu ... mscris mscris Buna ziua! Doresc sa ma ajutati cu un raspuns, deoarece nu stiu cum sa gestionez aceasta situatie. Lucrez ca asistent medical intr-un spital, unde fiind ... (vezi toată discuția)
Am un certificat digital. cum pot semna declaratiile pentru alte firme? oviiul oviiul daca am un certificat digital si semnatura electronica pentru o firma ce pasi trebuie sa urmez sa pot semna si declaratiile pentru alte firme (vezi toată discuția)