avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract civil consultanta financiara pro bono
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract civil consultanta financiara pro bono

Buna ziua,
O persoana fizica neautorizata poate incheia un contract de consultanta financiara PRO BOMO cu o persoana juridica? In ce conditii si conform carui act normativ?
Multumesc.
Daca nu este auotrizata nu poate incheia un contract ptr.care nu este autorizat,ar insemna exerictarea fara drept a unei profesii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventii civile de prestari servicii nicuta nicuta In ce conditii o persoana juridica (S.R.L.) poate incheia o conventie civila de prestari servicii cu o persoana fizica neautorizata? Stiu ca Legea nr. ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu să existe contract între srl și persoana care se ocupă de contabilitate? dani_491 dani_491 Buna ziua, Sunt administratorul unui SRL, a carui contabilitate este tinuta de o persoana din familie (cu atestat de contabil, insa neautorizata CECCAR), ... (vezi toată discuția)
Pfa si af -persoana fizica sau juridica? mike78 mike78 Buna ziua Am si eu o nedumerire in ceea ce priveste Persoanele fizice autorizate si asociatiile familiale din punct de vedere al stabilirii impozitelor si ... (vezi toată discuția)