avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție.

Buna dimineața, daca eu după cei 2 ani îmi dau demisia si ma angajez in alta parte, mai beneficiez de stimulent? Sau trebuie sa ma întorc tot la locul de munca anterior? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:01, 16 Iunie 2016
Nu sunteti obligata sa va reintoarceti la acelasi loc de munca, dar puteti pune demisia pe masa angajatorului dupa care, foarte bine puteti incepe noul job.
Plata stimulentului de insterie nu este conditionata de realizarea de venituri la acelasi loc de munca. Prin urmare, puteti inceta vechiul c.i.m. si incheia unul nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile angajatului Malina 27 Malina 27 Buna ziua! Vreau o lamurire, daca se poate, legata dr obligatiile angajatului atunci cand i se termina CCC. Sa dau exemplu situatia mea: copilul face 2ani pe ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea din concediul de creștere copil la un alt job IonelaP13 IonelaP13 Buna ziua, Pentru a beneficia de stimulentul de insertie, cum se procedează cu întoarcere din ccc mai devreme la un alt job? Care sunt pașii de urmat ... (vezi toată discuția)
Insertie Calean Alexandra Calean Alexandra Copilul meu face in 26 martie 2 ani,cand ar trebui sa ma intorc la munca? Si daca imi schimb locul de munca cum ar trebui sa procedez? (vezi toată discuția)