Buna ziua.Ocup functia de director al unei institutii de invatamant in urma unui concurs de ocupare a functiei pentru o perioada de 4 ani, . din acest mandat a trecut doar un ant. Am fost anuntata pe cai indirecte ca ar trebui sa imi pregatesc demisia intr-ucat nu am coloratura politica necesara ramanerii in functie. Problema este ca nu fac parte din nici o formatiune politica. Am fost informata ca la adresa mea afost depusa o reclamatie care nu are nici unu la suta acoperire (furt de mobiler, furt de calculatoare, furt de bani, etc.) Cine decide anularea Ordinului de ministru prin care am fost numit. Care ar fi procedura de demitere pentru ca nu vreau sa le fac pe plac? Multumesc
In niciun caz, indiferent de presiuni, nu demisionati. Demisia este actul unilateral de vointa al salariatului si nu vi-l poate impune nimeni.
Lasati superiorii sa aiba initiativa - sa faca cercetari, sa ia decizii in ceea ce va priveste. Abia apoi actionati, contestand eventuala decizie si fundamentarea ei.
Un ordin al ministrului se anuleaza tot printr-un astfel de act.
Demisie fortata
nyku88
Buna seara!
Am si eu o intrebare:
Acuma cateva zile o prietena de a mea a fost obligata,amenintata si batjocorita de catre angajatorul ei,fortando sa semneze ... (vezi toată discuția)
As avea nevoie ...
AndreeaI85
As avea nevoie de niste informatii. Sotului meu i-a fost ceruta demisia pana luni de catre directorul de centru, nu de catre directorul general, nu stiu daca ... (vezi toată discuția)