avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am triple vopsite
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am triple vopsite

Daca pun pe loc (cand am fost oprit de politist) triplele originale (nevopsite) ale masinii , mi-se mai poate retine Certificatul si sa mi-se dea Punctele de Amenda si de Penalizare ?
Am avut triplele in portbagaj deoarece pusesem unele vopsite cu 10 zile inainte . Am mentiont in proces (la obiectii) ca le-am schimbat pe loc dar tot mi-a retinut certificatul si mi-a dat amenda.
Cel mai recent răspuns: ContSters363550 , utilizator 09:38, 19 Iunie 2016
Intensitatea luminoasa poate fi apreciata cu ochiul liber astfel :
-la o tripla nevopsita intensitatea este 100% dar la una vopsita nu va mai fi 100% .Acest fapt a fost constata de agent si temeiul acestui fapt a actionat .
La art.9 /(1) din OUG195 se face urmatoarea precizare :
(1) Pentru a fi inmatriculate, inregistrate sau admise in circulatie, autovehiculele, remorcile si tramvaiele trebuie sa fie omologate in conditiile legii.

Ati fost la RAR premergator datei incheierii PV cu ele asa vopsite sa se faca modificarea in CIV? Daca da ,aveti mentionat in CIV acest aspect si contestati PV .
Unitatea de masura a fluxului luminos este lumenul .
Unitatea de masura a intensitatii luminoase este candela .
Singurele piese omologate sint cele cu care autoturismul dumneavoastra a fost echipat din fabrica. orice modificare adusa trebuie reomologata special, la RAR - catre este singura autoritate ce are acest drept in Romania, orice alte omologari, facute in alte tari de alte organizatii nu valoreaza nici cit o ceapa degerata. E clar ca nu ati facut aceasta omologare ci doar le-ati schimbat dumneavoastra,
Asa ca nu, nu aveti nici cea mai mica sansa de succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Triple vopsite emilot66 emilot66 1. Care este legea expresa care spune ca nu am voie cu triple vopsite ? 2. Daca pun pe loc triplele originale (nevopsite) ale masinii , mi-se mai poate retine ... (vezi toată discuția)
Becuri led h4 pentru faruri ilegale? Stroie_Stefan Stroie_Stefan Buna ziua. Am achizitionat din comert o pereche de becuri led H4 pentru autoturismul meu. As dori sa stiu daca risc sa fiu oprit de agentii de circulatie in ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera cu suspendare talon catalincraciuneac catalincraciuneac buna ziua ,rog a ma informa si pe mine cineva daca pot sa contest o amenda rutiera si a imi recupera talonu , Ma oprit cei de la RAR pentru verificari la ... (vezi toată discuția)